The sky is...

Australië, een onmetelijk groot land met vele gezichten en onbegrensde mogelijkheden.
De link met Formaat Plus reclame projecten is hiermee direct aangegeven.

Autobestickering

Bedrijfswagens bieden duizenden contactmomenten per maand. Uw voertuigen voorzien van autobestickering is dan ook een voordelige en efficiënte manier om uw bedrijf op te laten vallen. Van een eenvoudige autobelettering tot het volledig en creatief inpakken van uw auto door carwrapping. Formaat Plus is totaalaanbieder op het gebied van auto- en trailerbestickeringen.

Wij werken met gecertificeerde monteurs, voor zowel de kleine ondernemer met een enkele auto als voor bedrijven met grote wagenparken, transportbedrijven en leasebedrijven door heel Nederland. Onze materialen zijn in vrijwel iedere gewenste kleur of toepassing verkrijgbaar en zijn goed te demonteren zonder lijmresten. Wilt u meer opvallen? Wij zijn ook gespecialiseerd in carwrapping. Desgewenst wrappen wij uw voertuig geheel in uw unieke huisstijlkleur of totaal in full colour.

Wij leveren maatwerk, zodat u tevreden weer de weg op gaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van autobestickering? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.