The sky is...

Australië, een onmetelijk groot land met vele gezichten en onbegrensde mogelijkheden.
De link met Formaat Plus reclame projecten is hiermee direct aangegeven.

Outdoor reclame

De creatieve mogelijkheden van buitenreclame zijn vrijwel onbeperkt. Formaat Plus zorgt dat uw communicatieboodschap opvalt in het straatbeeld. Zo biedt uw gevel of gebouw een unieke – en vaak nog onbenutte – kans om als eyecatcher in te zetten voor permanente of tijdelijke toepassingen. Formaat Plus verzorgt de productie en de montage van onder andere gevelbestickeringen en -doeken in frame en alle andere soorten gevelreclame, waaronder ook lichtreclame.

Wilt u een unieke belevingssfeer creëren voor bezoekers van events? Wij hebben jarenlange ervaring in het realiseren van de meest in het oog springende projecten en producties. In samenspraak met de opdrachtgever kleden we het event op maat en geheel in stijl aan.

Door middel van de juiste bewegwijzering kunt u een omgeving voor iedere bezoeker inzichtelijk maken. De juiste borden op de juiste plaats. Dit is denkbaar in allerlei situaties. Tijdens uw event, in uw bedrijfspand, op stations of in het straatbeeld, bijvoorbeeld op een bedrijventerrein.

Formaat Plus zorgt voor opvallende outdoor reclame op iedere locatie, van idee, concept tot en met de productie en plaatsing op locatie.