The sky is...

Australië, een onmetelijk groot land met vele gezichten en onbegrensde mogelijkheden.
De link met Formaat Plus reclame projecten is hiermee direct aangegeven.

Outdoor Media

Trekt snel de aandacht van het grote passantenverkeer op zowel de weg als in het openbaar vervoer. Plaats uw reclame uiting langs de weg, bij bus- en tramhaltes of treinperrons en vergroot direct uw merkherkenning. Formaat Plus helpt u met vinden van de juiste locatie, het uitdenken, produceren en monteren van een originele reclame.

Mediavormen zoals billboards, abri’s, reclame masten en zuilen bevinden zich op vaste plaatsen door het hele land met grote reikwijdte. De formaten worden groter en ook alternatieve mediavormen komen steeds meer in het straat beeld voor. Formaat Plus is op de hoogte van alle ontwikkelingen en geeft dan ook gedegen advies.

Het openbaar vervoer biedt vele mogelijkheden voor het plaatsen van abri’s waarbij het reizend publiek uw uiting zeker ziet. Met billboards langs de weg trekt u snel de aandacht van de automobilisten. Het duidelijk, doelgericht en onderscheidend communiceren van uw boodschap is hierbij ons uitgangspunt. Wij helpen u met het wegzetten van de concurrentie en vergroten van uw merkherkenning.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen.