The sky is...

Australië, een onmetelijk groot land met vele gezichten en onbegrensde mogelijkheden.
De link met Formaat Plus reclame projecten is hiermee direct aangegeven.

Bewegwijzering

Het is voor u uitermate belangrijk dat uw bezoekers zowel extern als intern feilloos de weg kunnen vinden. Formaat Plus verzorgt de volledige in- en externe bewegwijzering voor bedrijfspanden, winkels, instellingen en stations. Rekening houdend met uw situatie, uw specifieke eisen en wensen zorgen wij voor een goed advies en uitgewerkt projectplan.

De buitenbewegwijzering is het visitekaartje van uw onderneming. Of dit nu een informatie- reclamezuil is bij de entree van het parkeerterrein of een logo aan de gevel. U presenteert zich hiermee aan uw bezoekers en passanten. Buiten op straat is bewegwijzering ook zeer belangrijk. Op drukke locaties, zoals bijvoorbeeld stations, is het belangrijk dat de reiziger snel zijn of haar weg weet te vinden. Duidelijke signing aan de wanden, plafonds en op vloeren bevordert bovendien de doorstroming.

Bij binnenkomst in een gebouw wordt men geconfronteerd met veel visuele informatie. Hoe gastvrij is de ontvangst? Is het duidelijk herkenbaar waar trappen of liften zijn? Voor een optimale herkenbaarheid moet de bewegwijzering passen bij de architectuur van het gebouw én bij de stijl van de onderneming.

Wij zitten graag in het voortraject met u om de tafel om u te voorzien van een gedegen advies over de te gebruiken materialen, uitvoering en de uiteindelijke plaatsing op locatie.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.