The sky is...

Australiƫ, een onmetelijk groot land met vele gezichten en onbegrensde mogelijkheden.
De link met Formaat Plus reclame projecten is hiermee direct aangegeven.

Over ons

Australiƫ, een onmetelijk groot land met vele gezichten en onbegrensde mogelijkheden. De link met Formaat Plus reclameprojecten is hiermee direct gelegd. Formaat Plus is een reclameprojectenbureau met een breed aanbod aan producten en diensten.

Van idee en een gedegen advies tot en met de productie en montage op locatie, Formaat Plus is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle denkbare reclameproducties tot aan complexe totaalprojecten.

Nuchterheid, perfectie tot in het kleinste detail en de juiste balans tussen creativiteit en functionaliteit, zijn de pijlers waarop onze manier van werken is gebouwd. Een uitgebreide inventarisatie van de wensen, doelstellingen en richtlijnen van onze opdrachtgever, hoort dan ook standaard bij onze werkwijze.

Formaat Plus zorgt voor aanvang van elk project en/of productie voor een duidelijke planning. Tijdens de uitvoering van alle werkzaamheden houden we onze opdrachtgever via rapportage op de hoogte van de voortgang. Hierdoor blijft ieder project en elke productie overzichtelijk en beheersbaar. Formaat Plus geeft ieder project met enthousiasme de juiste professionele zorg en aandacht.

Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren over de uitgebreide mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U kunt hiervoor contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.