The sky is...

Australië, een onmetelijk groot land met vele gezichten en onbegrensde mogelijkheden.
De link met Formaat Plus reclame projecten is hiermee direct aangegeven.

Protectie toepassingen

Formaat Plus Reclame projecten biedt een compleet programma voor bescherming van materieel en beglazing van zowel vervoersmiddelen als gebouwen.

Het programma bestaat uit een enorme serie van zelfklevende films die meer zekerheid bieden tegen een tal van mogelijke risico’s. Speciale folies voor bescherming tegen steenslag. Folies ter voorkoming van krassen op lakken en in ruiten en ter vertraging van verkleuring. Het vergroten van privacy.
Het verbeteren van de verwijderbaarheid van graffiti en het beperken van de gevolgen door een impact. Verder hebben wij speciale folies die de invloed van etsen in glas beperken en beschermen tegen chemische vloeistoffen.

Afhankelijk van uw wensen bieden wij maatwerk en adviseren wij u welk product het beste bij uw situatie past. Voor meer specifieke informatie, kunt u een keuze maken tussen openbaar vervoer of gebouwen. Voor beide segmenten kunnen wij een compleet protectie programma op maat bieden.

Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren over de uitgebreide mogelijkheden van onze protectietoepassingen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.