The sky is...

Australië, een onmetelijk groot land met vele gezichten en onbegrensde mogelijkheden.
De link met Formaat Plus reclame projecten is hiermee direct aangegeven.

Specials

Hoe zorg je dat een bedrijf of merk opvalt in een maatschappij waar continu informatie op ons afkomt? Formaat Plus is uw specialist in het bedenken van creatieve oplossingen voor onderscheidende communicatie. Wij vinden het een uitdaging om samen met opdrachtgever een communicatie-uiting te ontwikkelen en uit te voeren die afwijkt van de standaard. Het zijn immers de speciale producties die de grootste media- en publieke aandacht krijgen. Of het nu gaat om een unieke locatie, situatie of bijzondere uiting. Formaat Plus verzorgt maatwerk van A tot Z.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan complexe projecten, zoals maatwerk bestickeringen op drukbezochte stations, gevelbestickeringen en groot formaat geveldoeken in frame of bijvoorbeeld unieke thema metro’s.

Bevindt uw pand zich op een opvallende of drukbezochte locatie, dan kan het een echte eyecatcher worden. Uw boodschap valt op wanneer we uw pand geheel of gedeeltelijk bestickeren of het als groot formaat geveldoek in een frame op uw gevel bevestigen. Een bedrijfspand biedt een scala aan mogelijkheden om op te vallen.

Formaat Plus verzorgt voor u het totale project. Van een gedegen advies, inventarisatie, het inmeten op locatie tot en met de productie en montage. Daarnaast het eventuele benodigde onderhoud.