The sky is...

Australië, een onmetelijk groot land met vele gezichten en onbegrensde mogelijkheden.
De link met Formaat Plus reclame projecten is hiermee direct aangegeven.

Gevel exposure

Maak van uw pand een echte eyecatcher! Bevindt uw pand zich op een opvallende of drukbezochte locatie? Dan heeft Formaat Plus een scala aan mogelijkheden om uw gevel tot (tijdelijk) reclameobject om te toveren.

Met zelfklevend vinyl kunnen we uw gebouw geheel of gedeeltelijk bestickeren. Andere opvallende opties zijn de groot formaat frames en doeken die op iedere hoogte gemonteerd kunnen worden. Met de juiste verlichting is de boodschap ook ‘s avonds een echte eyecatcher.

Formaat Plus denkt graag met u mee over een originele uiting op uw pand. Wij zijn gespecialiseerd in en hebben ruime kennis van grond- en muurmontages, windbelasting berekeningen, verlichting van grote reclameobjecten en aankleding van locaties. Voor elk object kunnen wij u van advies voorzien en meedenken over de perfecte, opvallende reclame-uiting.

Ook is Formaat Plus specialist in allerlei soorten lichtreclames, gevelbeletteringen, reclameborden en andere vormen van signing. Meer informatie hierover vindt u op de pagina outdoor gevelreclame.

U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken of een offerte aanvragen.