The sky is...

Australië, een onmetelijk groot land met vele gezichten en onbegrensde mogelijkheden.
De link met Formaat Plus reclame projecten is hiermee direct aangegeven.

Station dressing

Reist uw doelgroep met het openbaar vervoer? Dan zijn metro- en treinstations ideale plekken om uw boodschap over te brengen. Deze locaties worden dagelijks door duizenden reizigers bezocht en bieden uitermate veel mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken.

Inpandig biedt bijvoorbeeld een metrostation vele mogelijkheden om uw boodschap optimaal uit te dragen.

Formaat Plus is gespecialiseerd in het bestickeren van complete stations met uw reclame-uitingen. Denk hierbij aan de stationshal, de roltrappen, de perrons, zodat reizigers niet meer om uw bedrijf en boodschap heen kunnen. Door wanden, vloeren en zelfs plafonds en ramen te bestickeren met uw reclameboodschap creëren we merkbeleving waarmee uw product opvalt. Zelfs het plaatsen van een op maat gemaakt frame constructie met doek behoort tot de mogelijkheden. We hebben ruime ervaring met werken op o.a. metrostations en hebben alle kennis in huis van de geldende procedures op locatie.

Formaat Plus bedenkt samen met u de beste strategie om op te vallen en verzorgt het hele traject. Van inventarisatie van de mogelijkheden en conceptvorming, tot de feitelijke productie en plaatsing op locatie.

U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken of voor het opvragen van een offerte aan.