The sky is...

Australi√ę, een onmetelijk groot land met vele gezichten en onbegrensde mogelijkheden.
De link met Formaat Plus reclame projecten is hiermee direct aangegeven.

Gebouwen

Projectontwikkelaars, architecten en aannemers maken steeds meer gebruik van glasfolie bij nieuwbouw, verbouw of renovatie van gebouwen. Glasfolies zijn voor verschillende toepassingen verkrijgbaar. De folies zijn zowel voor praktische doeleinden, zoals veiligheid en UV- en warmtewerend als decoratieve doeleinden te gebruiken.

UV- en warmtewerende glasfolies
Formaat Plus biedt binnen de UV- en warmtewerende glasfolies een uitgebreid programma aan. Wij bieden u maatwerk aan al naar gelang uw probleemstelling en wensen. Deze glasfolies verbeteren het werkklimaat en kunnen bijdragen aan een opvallende besparing op energiekosten. Wij gaan graag met u om tafel om uw situatie te bespreken en in kaart te brengen. Naar aanleiding van een uitgewerkt projectplan verzorgen wij voor u de uiteindelijke productie en montage op locatie.

Veiligheids- en anti graffiti glasfolies
In panden, productieruimtes en openbare gebouwen waar de beglazing een risico kan vormen, is veiligheid essentieel. Glasheldere veiligheidsfolies beschermen uw producten en/of medewerkers tegen eventuele glasscherven en glassplinters. Bij ruitbreuk houdt de veiligheidsfolie de glasscherven bij elkaar. In veel branches is deze folie een vereiste, zoals in openbare ruimten, de voedingsindustrie en kinderopvang.

Formaat Plus is een specialist op het gebied van glasfolies. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen, toepasbaar in vrijwel iedere situatie. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij het gehele traject voor u uit handen nemen. Van advies op maat tot aan de feitelijke productie en montage op locatie.

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte op maat? Neemt u dan contact met ons op.