The sky is...

Australië, een onmetelijk groot land met vele gezichten en onbegrensde mogelijkheden.
De link met Formaat Plus reclame projecten is hiermee direct aangegeven.

Openbaar vervoer

Formaat Plus is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en monteren van verschillende soorten protectie toepassingen in het openbaar vervoer. Wij werken al jarenlang voor gerenommeerde opdrachtgevers door het hele land.

Ondanks goed onderhoud, kunnen de (huisstijl)uitingen op uw vervoersmiddelen schade oplopen door allerlei externe factoren. Formaat Plus reclame projecten erkent deze risico’s en heeft daarvoor in de loop der jaren een compleet folie programma ontwikkeld.

Deze folies bieden rijtuigen aan zowel de binnenzijde als de buitenzijde beschermt tegen krassen en de schadelijke invloeden van graffiti. De folies bieden aan de buitenzijde bescherming aan de metalen laklaag van het rijtuig. Aan de binnenzijde van het rijtuig bieden ze bescherming aan de kunststof en metalen onderdelen, alsook aan de beglazing. Het vereenvoudigt en versnelt het verwijderen van graffiti en vuil en waarborgt de uitstraling op langere termijn.

Formaat Plus heeft een compleet programma aan kwalitatief hoogwaardige glasfolies. Diverse veiligheidsfolies, die o.a. worden gebruikt in het openbaar vervoer om zowel de bestuurder als passagiers te beschermen bij bijvoorbeeld een impact. Anti graffiti folie draagt bij aan de verduurzaming van de ruiten van het voertuig.

Wij hebben verder diverse soorten UV- en warmte werende folies voor openbaar vervoer en gebouwen in ons assortiment. Deze glasfolies verminderen de schadelijke UV straling, hinderlijke lichtschittering en reduceren de warmte in de ruimte.

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte op maat, kunt u contact met ons opnemen.