The sky is...

Australië, een onmetelijk groot land met vele gezichten en onbegrensde mogelijkheden.
De link met Formaat Plus reclame projecten is hiermee direct aangegeven.

Openbaar Vervoer

U besteedt als fleetowner veel zorg en aandacht aan de uitstraling van uw vervoersmiddelen. Of het nu gaat om metro’s, trams, treinen of bussen, ze moeten er altijd representatief uitzien. Het is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Ondanks goed onderhoud kan uw vervoersmiddel met daarop uw huisstijl beschadigd raken door allerlei externe factoren.

Formaat Plus heeft een compleet folieprogramma ontwikkeld om deze schade te beperken en om het reinigen eenvoudiger te maken. Hierdoor kan de stilstand tijd van vervoersmiddelen aanzienlijk worden teruggedrongen. Door het toepassen van onze kwalitatief hoogwaardige protectie folies zijn de rijtuigen aan zowel de binnen- als de buitenzijde beschermt tegen krassen en de schadelijke invloeden van o.a. graffiti.

De protectie folies bieden aan de buitenzijde bescherming aan de metalen laklaag en aan de binnenzijde aan alle kunststof en metalen onderdelen. Om een mooi voorbeeld hiervan te noemen zijn de unieke thema metro’s die u in Rotterdam kan bewonderen. Ieder rijtuig is aan de binnenzijde voorzien van een complete full colour bestickering met een eigen thema.  Voor de opdrachtgever hebben wij dit project uitgevoerd van idee, ontwerp, productie tot de montage en onderhoud.

De productie- en montage werkzaamheden luisteren heel nauw vanwege de hoge eisen die hieraan worden gesteld. Voor aanvang van de werkzaamheden wordt in samenspraak met de opdrachtgever een gedetailleerd projectplan opgesteld. Wij brengen het volledige voertuig in kaart, verzorgen het design, de productie en de montage op locatie alsook de rapportage.

Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.